Sorköz

Okos megoldás minden termelő szolgálatában

Próbálja ki a Sorközt egy nagyobb gázfröccs áráért!

A Sorköz az a megoldás az Önök kezében, amely segítségével egyszerű formában tudják követni a tevékenységüket és további adatrögzítés nélkül teljesíthetők a termelők számára kötelező adatszolgáltatások (Gazdálkodási Napló, Permetezési Napló, Nitrát jelentés).

A Sorköz web alapú, így minden internet kapcsolattal rendelkező eszközzel elérhető, legyen számítógép, táblagép vagy okos telefon. Így bármikor ellenőrizheti adatait vagy felrögzíthet újabbat.

A Sorköz az iGazda keretrendszer része, így az ezen beül megtalálható térinformatikai funkciókkal is közvetlen összeköttetésben van.

A Sorköz kialakításánál kiemelt szempont volt az egyszerű, könnyen átlátható felület, hogy minimális informatikai ismerettel is bárki elboldoguljon a használatával. Ezért fogott össze a kifejlesztéséhez a mezőgazdasági informatikai rendszerek kialakításában nagy tapasztalattal rendelkező AgroVIR és Infobex Kft.

A Sorköz használatának elkezdését nagyban segítik a Sorköz felületről elérhető oktató videók, ahol lépésről lépésre elsajátítható a szükséges tudás.

A magyar jogszabályi környezet rendkívüli nagy adminisztrációs követelményei miatt, a legfontosabb funkciója a Sorköz rendszernek, hogy egyszeres adatrögzítéssel több kötelező adatszolgáltatásnak is eleget tehet.

A Sorköz a mindenkori jogszabályoknak megfelelően tölti a

  • Gazdálkodási Naplót
  • Permetezési Naplót
  • Nitrát jelentést

Nagy segítség, hogy a Sorköz-ben megtalálható a magyar engedélyezett növényvédőszerek jegyzéke, az egyes növényvédőszerek adatlapjai, engedélyokiratai.

A Sorköz folyamatosan figyeli, hogy adott hatóanyag, növényvédőszer használható-e az Ön tábláján, kultúrájában. Figyelmezetést küld amennyiben túllépi az adott táblán a kijuttatható tápanyag mennyiséget, vagy a betakarítás az élelmezés-egészségügyi várakozási időn belülre esik.

A Sorköz segíti a szakmai döntéseit is, mivel a munkaműveletek rögzítésével láthatóvá válnak a táblánkénti költségei, gépenkénti ráfordításai, felhasznált üzemanyag mennyisége.

Ne csak a sorokat nézze, a megoldás a SORKÖZBEN van.